reglement en sleuteladressen - Welkom bij tennisvereniging Lepelstraat

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

reglement en sleuteladressen

Kantine

Kantinediensten regelement
Om de  indeling en mogelijke uitbetaling van de verrichte kantinediensten goed te laten verlopen gelden een aantal regels, waaraan mensen die kantiedienst draaien zich dienen te houden.
1. U haalt de sleutels van de kantine op bij een van de sleuteladressen  en brengt deze na het verrichten van de kantinedienst meteen weer terug. Tijdens het evenement of toernooien haalt de eerste dienst de sleutel op en brengt de laatste dienst de sleutel terug en levert de envelop af op het adres vermeld op de envelop.
2. Bij aankomst in de kantine telt u de kas en vult u alles op de kantinedienstenvelop in. Bent u niet de eerste dienst, dan is deze telling al verricht.
3. Kijk of de vaatwasser heeft gedraaid, zo ja haal deze leeg en zet alles op zijn plaats.
4. Vul altijd de koelingen aan, tegen het einde van uw kantinedienst, zodat de kantinedienst die na u komt niet  met ongekoelde drank zit.
5. Laat de kantine schoon achter, zet lege flesjes in de daarvoor bestemde kratten en ruim leeg glaswerk op (vaatwasser) en zet indien nodig de vaatwasser aan. Veeg de kantine en de keuken. Mocht het niet druk zijn, ruim en poets de nodige zaken op.
6. Na het verrichten van uw kantinedienst telt u wederom de kas (vul in op envelop) en u doet de opbrengst van die avond in de envelop, muntgeld laat u in de kas tenzij er wel erg veel in zit.
7. U levert de envelop dezelfde dag  in op het inleveradres vermeld op de envelop. Vermeld ook wat op is aan voorraad en of er gebrek is aan wisselgeld.
8. Let op: zet altijd je naam op de envelop, ook als je niet de laatste dienst bent van die dag, geen envelop geen uitbetaling!
9. LET OP! De enveloppen zijn genummerd (dit i.v.m. controle), gooi nooit een envelop weg, maar doe hem in de envelop die u inlevert (al is deze verscheurd of misschreven).
10. Kantinediensten worden ingezet tijdens activiteiten, voornamelijk de open toernooien en Zebra-evenementen. Let dus vooral op de vermelde openings- en sluitingstijden van de kantine en de starttijd van je eigen dienst.

Sleuteladressen Kantine

Betsy de Kock              Burg. Heldenslaan 19            Lepelstraat      Tel.nr: 06-14494404: tevens inleveradres envelop
Christian Denisse         Burg. Heldenslaan 19            Lepelstraat      Tel.nr.: 06-533758309, tevens inleveradres envelop.
Marieta Dam               Bloemendaalseweg 83          Lepelstraat      Tel.nr:  0164-243115

Dome Widdershoven     Bloemendaalseweg 78          Lepelstraat      Tel.nr: 0164-687199
Rina  van de Geest       Kerkstraat 14                        Lepelstraat      Tel.nr:  0164- 686357


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu