jeugd - Welkom bij tennisvereniging Lepelstraat

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

jeugd2018:
 
Het Zebra Jongens team tot 17 jaar was wederom succesvol in de KNLTB competitie. (3de plaats)
Vlnr: tygo, Thomas (Tholen) Alexander ( nw Vossemeer) Tijs ( oud- Vossemeer) en Jari ( Lepelstraat)
2017: Door Zebratennis hebben de jongens 11-14 jaar van Tholen, Nieuw- Vossemeer en Lepelstraat een team kunnen vormen. Ze hebben enthousiast samen gespeeld en het resultaat is een fraaie vierde plaats in de KNLTB voorjaarscompetitie. Goed gedaan Tygo, Alexander, Jari,Thomas en Bradley.  


Ouder-kind toernooi,

Op 24 augustus 2015 hebben we een ouder- kind toernooi georganiseerd. De opkomst was groot, maar liefst 10 jeugdleden melden zich deze dag met hun vader of moeder rond 11.00 uur. Na de koffie werd het tijd om te starten. Er werd gespeeld in 2 poules, resp.  8-12 jaar en 12-16 jaar. Iedere wedstrijd duurde 20 minuten.

Opvallend was dat de ouders soms nog fanatieker waren dan de kinderen, “pap, je kunt niet altijd winnen”. Onder een mooi zonnetje werden de wedstrijden gespeeld. Tussendoor werden er frietjes gegeten en vanaf het terras andere teams aangemoedigd. De sfeer was TOP. Alle deelnemers gingen naar huis met een leuk aandenken.
Ciska Vriesema
________________________________________________________________________________________________________________________________________


Op vrijdag 11 juli 2015 heeft TVL i.s.m. de tennisvereniging in Tholen een jeugdmiddag georganiseerd. Er waren maar liefst 22 jeugdleden in de leeftijd 10-15 jaar die hieraan meededen. Ook jeugdleden van Sint Maartensdijk en Oud-Vossemeer waren vertegenwoordigd. Geweldig leuk dat, ondanks de start van de zomervakantie, de animo zo hoog was. Reden om deze activiteit in stand te houden.
Ciska Vriesema


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu